Патрульні Миколаєва завадили жінці, яка хотіла покінчити з життям, кинутися під авто

Патрульні запобігли самогубству жінки

Південнобузький міст у Миколаєві. З самого ранку там розгортаються трагічні події — мати погрожує своєму сину стрибнути донизу.Патрульні Сергій Канавцев та Дмитро Криничний саме перебували неподалік й оформлювали правопорушника, коли до них підбіг чоловік та повідомив про подію.Інспектори негайно побігли на міст, де застали літню жінку, яка сварилася зі своїм сином. Громадянка поводилася знервовано й кричала. Коли патрульні взялися її заспокоювати, та намагалася піти з місця, погрожувала, що все одно вкоротить собі віку й ніхто її не зупинить.Раптово жінка крикнула, що кинеться під авто й почала перелазити через огорожу. Патрульні силою зняли її звідти, щоб жінка не завдала собі шкоди й викликали на місце швидку. Врятовану передали лікарям.Варто зазначити, що ці патрульні вже не вперше рятують людські життя та допомагають громадянам у критичних ситуаціях. Зокрема, нещодавно вони вже знімали з перил чоловіка, який хотів покінчити з життям на цьому ж мосту.Хлопці, ми пишаємось вами. Так тримати!

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 18 вересня 2019 р.

Південнобузький міст у Миколаєві. З самого ранку там розгортаються трагічні події — мати погрожує своєму сину стрибнути донизу.

Патрульні Сергій Канавцев та Дмитро Криничний саме перебували неподалік й оформлювали правопорушника, коли до них підбіг чоловік та повідомив про подію.

Інспектори негайно побігли на міст, де застали літню жінку, яка сварилася зі своїм сином. Громадянка поводилася знервовано й кричала. Коли патрульні взялися її заспокоювати, та намагалася піти з місця, погрожувала, що все одно вкоротить собі віку й ніхто її не зупинить.

Раптово жінка крикнула, що кинеться під авто й почала перелазити через огорожу. Патрульні силою зняли її звідти, щоб жінка не завдала собі шкоди й викликали на місце швидку. Врятовану передали лікарям.

Варто зазначити, що ці патрульні вже не вперше рятують людські життя та допомагають громадянам у критичних ситуаціях. Зокрема, нещодавно вони вже знімали з перил чоловіка, який хотів покінчити з життям на цьому ж мосту.

Хлопці, ми пишаємось вами. Так тримати!