Нетверезий водій скоїв ДТП та намагався втекти з місця події: столичні патрульні оперативно знайшли порушника

Учора, близько 18-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на Повітрофлотському проспекті. Заявник розповів, що невідомий чоловік на авто ЗАЗ скоїв наїзд на Toyota та, залишивши свій автомобіль, намагається утекти з місця події.

Очевидці повідомили напрямок куди побіг водій та у чому він був одягнутий. Обстежуючи прилеглу територію, патрульні помітили чоловіка, який біг в напрямку залізничного вокзалу. Ззовні він повністю підходив під опис, який надав заявник.

Під час спілкування з чоловіком, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту “Драгер”, прилад показав — 2.32 проміле, що майже в 12 разів перевищує допустиму норму.

За попередньою інформацією, ДТП сталось через недотримання безпечної дистанції водієм ЗАЗ, в результаті чого він і допустив зіткнення з автомобілем Toyota.

На чоловіка поліцейські склали протокол за ст.124 (Вчинення ДТП без потерпілих) та ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані алкогольного сп’яніння).

Патрульна поліція міста Києва вкотре наголошує, кермо та алкоголь — несумісні речі. Загалом, за учорашню добу, патрульні виявили 32 водії з явними ознаками сп’яніння.