Чернівецькі патрульні супроводили автомобіль з жінкою, яка потребувала негайної допомоги медиків, до лікарні

Патрульні супроводили автомобіль з тяжкохворою жінкою до лікарні

Автомобіль Mercedes мчить однією з вулиць Чернівців, перевищує швидкість. Це помічають патрульні й одразу ж зупиняють транспортний засіб.Про причини зупинки водієві говорити не треба, він і сам знає, що порушив. Однак на це у нього є вагома причина. У салоні його авто тяжкохвора жінка, у якої почалася раптова кровотеча, їй необхідна термінова допомога лікарів. Щоб забезпечити безперешкодний проїзд та якомога швидше прибуття до лікарні патрульні Богдан Мамаївський та Дмитро Степенюк, не роздумуючи, сідають до службового авто, вмикають проблискові маячки, звукові сигнали, й супроводжують автомобіль до медзакладу. Уже за декілька хвилин жінку передали лікарям.24/7 ми поруч і готові прийти вам на допомогу.

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 18 вересня 2019 р.

Автомобіль Mercedes мчить однією з вулиць Чернівців, перевищує швидкість. Це помічають патрульні й одразу ж зупиняють транспортний засіб.

Про причини зупинки водієві говорити не треба, він і сам знає, що порушив. Однак на це у нього є вагома причина. У салоні його авто тяжкохвора жінка, у якої почалася раптова кровотеча, їй необхідна термінова допомога лікарів.

Щоб забезпечити безперешкодний проїзд та якомога швидше прибуття до лікарні патрульні Богдан Мамаївський та Дмитро Степенюк, не роздумуючи, сідають до службового авто, вмикають проблискові маячки, звукові сигнали, й супроводжують автомобіль до медзакладу. Уже за декілька хвилин жінку передали лікарям.

24/7 ми поруч і готові прийти вам на допомогу.