Водій-порушник намагався втекти від вінницьких патрульних, аби уникнути відповідальності

В ніч з 16 на 17 вересня на вулиці Зодчих патрульні помітили автомобіль Mercedes-Benz, який неодноразово змінював напрямок руху, не вмикаючи покажчики повороту.

Інспектори спробували зупинити порушника, але водій лише пришвидшив рух та не виконував вимогу про зупинку. Поліцейські розпочали переслідування транспортного засобу, до якого долучився ще однин екіпаж.

Утікач створював аварійні ситуації, та це не допомогло йому уникнути відповідальності. Транспортний засіб порушника зупинили шляхом блокування. У водія німецького седану інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння: відсутність реакції зіниць очей на світло, неприродну блідість обличчя та нечітку вимову. Порушник погодився пройти медичний огляд, але відмовився від нього по прибуттю до медичного закладу у присутності лікаря-нарколога.

На водія поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), та ч. 4 ст. 122 (Створення аварійної ситуації) та постанову за ч. 2 ст. 122 (за те, що не вмикав покажчики повороту) КУпАП.