Тернопільські патрульні виявили автомобіль, яким незаконно заволоділи напередодні

Повідомлення про угон транспортного засобу Opel у смт. Підволочиськ, надійшло 12 вересня, приблизно опівночі. Схвильований заявник вказав, що невідома особа, шляхом підбору ключа, заволоділа його автомобілем Opel, який був припаркований у дворі його будинку.

Отримавши усі потрібні дані, екіпажі патрульної поліції були орієнтовані на виявлення автомобіля та затримання громадянина, який, ймовірно, вчинив злочин.

Уже через півгодини, один з екіпажів, патрулюючи на автодорозі М-12 (Стрий-Знам’янка), помітили вищевказаний транспортний засіб поблизу села Смиківці, Тенопліьського району, та одразу ж зупинили автомобіль.

За кермом автівки перебував водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння, результат — 1, 04 проміле.

Окрім того, з’ясувалося, що водій уже мав проблеми з законом та притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Інспектори склали протокол на порушника за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані) та викликала слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин справи.