Патрульні Києва затримали ймовірного розбійника та ще й виявили у нього ознаки сп’яніння

Нещодавно, патрульні отримали від колег, які слідкують за камерами “Безпечне місто”, інформацію про те, що поблизу них перебуває авто Mazda, яке знаходиться у розшуку, а водій цього транспортного засобу розшукується за ймовірне вчинення розбою.

Вказане авто патрульні виявили припаркованим на одній із місцевих заправок. Інспектори відразу затримали його водія, який саме розраховувався за пальне.

Під час спілкування з чоловіком поліцейські помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння, а також встановили, що він вже позбавлений судом права керування транспортним засобом. Патрульні склали на водія протокол за ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом будучи позбавленим такого права судом) КУпАП.

Також на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення усіх обставин у справі з вчиненням розбою та подальшої правової кваліфікації дій затриманого.

За попередньою інформацією, затриманий — водій таксі, який нещодавно скоїв розбійний напад свого пасажира й під погрозою ножа відібрав у нього гроші.

Чоловіка затримали у порядку ст.208 КПКУ. Раніше він вже був судимий за скоєння грабежів. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.187 (Розбій) ККУ, санкція якої передбачає до семи років ув’язнення.