Чернівецькі патрульні супроводили авто з дитиною, якій стало зле, до лікарні

допомога

«Допоможіть, моєму сину погано» – з такими словами до поліцейських звернувся водій, який раптово зупинився побачивши екіпаж патрульнихВчора, близько 11-ї години, по вулиці Гагаріна, інспектори вже завершували виносити постанову на водія, який порушив правила дорожнього руху. Раптово біля службового автомобіля зупинився транспортний засіб BMW, з авто вибіг схвильований чоловік та просив про допомогу.Зі слів громадянина його 2-річному сину стало зле і його стан погіршується. Інспектори не гаючи ні хвилини сіли в службовий автомобіль та супроводили авто з дитиною до Лікарні швидкої медичної допомоги. Хлопчика передали лікарям.Сподіваємось, що з дитиною все буде гаразд. Також бажаємо швидкого одужання!Ми завжди готові прийти на допомогу!Ми поряд!Служити та захищати!#вашапатрульнаполіція_cv#ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівці

Опубліковано Патрульна поліція Чернівецької області Четвер, 12 вересня 2019 р.

“Допоможіть, моєму сину погано”, – з такими словами до поліцейських звернувся водій, який раптово зупинився побачивши екіпаж патрульних.

Учора, близько 11-ї години, по вулиці Гагаріна, інспектори вже завершували виносити постанову на водія, який порушив правила дорожнього руху. Раптово біля службового автомобіля зупинився транспортний засіб BMW, з авто вибіг схвильований чоловік та просив про допомогу.

Зі слів громадянина його 2-річному сину стало зле і його стан погіршується. Інспектори не гаючи ні хвилини сіли в службовий автомобіль та супроводили авто з дитиною до Лікарні швидкої медичної допомоги. Хлопчика передали лікарям.