Херсонські патрульні надають домедичну допомогу потерпілому в ДТП чоловікові

Херсон: надання домедичної допомоги

Відео для міцних нервів Вечір понеділка 9-го вересня. Відрізок автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ. Неподалік селища Молодіжного, поблизу Херсона, мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з вантажівкою Daf. Водія затисло, він стікав кров’ю. На місце прибув екіпаж патрульних. Інспектори негайно взялилася надавати постраждалому домедичну допомогу – патрульний Вадим Бондарчук наклав джгут, потім стискуючі пов’язки. Кров вдалося зупинити.Далі на місце прибула карета швидкої. Лікарі з патрульними дістали водія з автомобіля, потерпілого шпиталізували до лікарні.Охоронці порядку надалі забезпечували охорону місця події й надавали допомогу слідчим.Ще одне врятоване життя. Звичайні будні патрульних. Друзі, пам’ятайте: критичну кровотечу неодмінно треба якнайшвидше зупинити. І зробити це нескладно. Однак треба знати порядок дій і особливості надання домедичної допомоги в різних ситуаціях. Наприклад, у цьому випадку інспектори не поспішали діставати водія, адже такими діями могли нашкодити. Такі важливі знання можуть врятувати не одне життя. Бережіть себе й будьте уважними на дорозі.

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 11 вересня 2019 р.

Вечір понеділка 9-го вересня. Відрізок автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ. Неподалік селища Молодіжного, поблизу Херсона, мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з вантажівкою Daf. Водія затисло, він стікав кров’ю. На місце прибув екіпаж патрульних. Інспектори негайно взялилася надавати постраждалому домедичну допомогу – патрульний Вадим Бондарчук наклав джгут, потім стискуючі пов’язки. Кров вдалося зупинити.

Далі на місце прибула карета швидкої. Лікарі з патрульними дістали водія з автомобіля, потерпілого шпиталізували до лікарні.

Охоронці порядку надалі забезпечували охорону місця події й надавали допомогу слідчим.

Ще одне врятоване життя. Звичайні будні патрульних.

Друзі, пам’ятайте: критичну кровотечу неодмінно треба якнайшвидше зупинити. І зробити це нескладно. Однак треба знати порядок дій і особливості надання домедичної допомоги в різних ситуаціях. Наприклад, у цьому випадку інспектори не поспішали діставати водія, адже такими діями могли нашкодити.

Такі важливі знання можуть врятувати не одне життя.

Бережіть себе й будьте уважними на дорозі.