Патрульні роти ТОР затримали херсонця зі значною кількістю ймовірних наркотичних речовин

Сьогодні близько 6-ї години ранку інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали інформацію про те, що біля слідчого ізолятору на вулиці Перекопській ходить підозрілий громадянин. Патрульні негайно вирушили за адресою. На місці поліцейські побачили автомобіль ВАЗ-21099 однієї зі служб таксі міста. У салоні крім водія перебував ще один громадянин. Він тримав у руках коробку з-під взуття й помітно нервував. Охоронці порядку вирішили провести поверхневу перевірку. Чоловік повідомив, що в коробці згортки із забороненими речовинами. Патрульні затримали його й викликали на місце слідчо-оперативну групу.

У коробці поліцейські виявили згортки із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, пакетик із порошкоподібною речовиною білого кольору, 2 згортки зі смолоподібною речовиною рослинного походження зеленого кольору, 5 наповнених речовиною рослинного походження шприців, пігулки невідомого походження, скляну ємкість із рідиною темного кольору, 2 шприци з прозорою речовиною, шприц із рідиною жовтого кольору, 17 контейнерів з рідиною коричневого кольору, пляшку з речовиною темного кольору, схожими на наркотики, а також гроші. Виявлене вилучили для проведення експертизи.

Також інспектори встановили, що затриманий уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності й наразі розшукується Київським відділом поліції Одеси за незаконний обіг наркотичних речовин. 27-річного херсонця передали слідчим для встановлення всіх обставин події.