Чоловіка, який намагався уникнути відповідальності за зберігання заборонених речовин, затримали велопатрульні Кропивницького

Затримання поряушника з речовиною, схожою на канабіс

Чоловіка, який намагався «втекти» від відповідальності за зберігання, ймовірно, заборонених речовин, затримали велопатрульніЦими днями під час патрулювання дворових територій поліцейські виявили двох громадян, які розпивали алкогольні напої в громадському місці. Подія сталася на вулиці Можайського в обласному центрі близько опівдня. Як тільки велопатрульні повідомили порушникам про те, що згідно із Законом буде проведена поверхнева перевірка, один з них вирішив накивати п’ятами від охоронців порядку. Але хороша фізична форма поліцейських звела всі його задумки нанівець. Надалі в присутності слідчих та понятих у кишені 40-річного кропивничанина велопатрульні виявили чималий згорток речовини зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження.❗️Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років❗️#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Понеділок, 9 вересня 2019 р.

Днями під час патрулювання дворових територій поліцейські виявили двох громадян, які розпивали алкогольні напої в громадському місці. Подія сталася на вулиці Можайського близько опівдня.

Як тільки велопатрульні повідомили порушникам про те, що згідно із Законом буде проведена поверхнева перевірка, один з них вирішив накивати п’ятами від охоронців порядку. Але хороша фізична форма поліцейських звела всі його задуми нанівець.

Надалі в присутності слідчих та понятих у кишені 40-річного кропивничанина велопатрульні виявили чималий згорток речовини зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження.Надалі на місці працювали слідчі.

Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (Незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.