Львівські патрульні врятували життя чоловікові з серйозними ножовими пораненнями

Потерпілий сидів у калюжі крові посеред вулиці. Його помітили двоє патрульних роти ТОР — Олександр Демчина та Михайло Курах, які саме поверталися зі служби додому. Чоловік ще був у свідомості, але на очах втрачав сили. Кров з рани на грудній клітці лилася згустками. Також він мав поранення руки.

Поки Михайло викликав швидку й, одягнувши рукавички, почав зупиняти кровотечу, Олександр встановив прикмети нападника й намагався наздогнати злочинця. Також він викликав на підмогу колег, які були на зміні. На жаль, нападника затримати не вдалося.

Надалі на місце прибув екіпаж патрульних — Юрій Лещак та Наталія Пилипа. Вони надали чоловікові необхідну домедичну допомогу: наклали на руку турнікет, а на грудну клітку оклюзійну пов’язку й створювали опосередкований тиск до приїзду медиків.

Про серйозність поранення свідчила кровотеча з ротової порожнини. Чоловікові була необхідна невідкладна допомога. Аби якнайшвидше доставити його до лікарні, патрульні супроводи туди карету швидкої, де чоловіка прооперували.

Пишаємося патрульними, які не пройшли повз людину, яка опинилася в біді, і своїми професійними діями врятували ще одне життя.