Community Policing: безпека дітей – наш спільний обов’язок

“Не загинь під колесами” – чергова профілактична акція відбулася сьогодні у Голосіївському та Печерському районах столиці.

Новий навчальний рік повернув на вулиці міста маленьких пішоходів, а це означає, що патрульна поліція посилює профілактичну роботу в напрямку щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.

Сьогодні поліцейські, разом із активістами та учнями, за допомогою фарби та трафаретів нанесли попереджувальні написи та малюнки перед пішохідними переходами поблизу шкіл. Інспектори вкотре нагадали дітям та батькам про важливість дотримання правил дорожнього руху.

Вдячність батьків учнів за проведену профілактичну роботу та позитивні емоції від спілкування з дітками, надихнули патрульних і надалі працювати у цьому напрямку. Тільки разом ми зможемо подбати про безпеку наших найдорожчих, а тому закликаємо усіх батьків приділяти самостійно проводити профілактичні бесіди зі своїми дітьми, на тему — “Як безпечно перейти дорогу”.

Ця профілактична акція яскравий приклад реалізації філософії Community Policing, адже патрульні працюють спільно з громадою, для вирішення нагальної потреби — зменшення дитячого травматизму на дорогах міста.