Патрульні Кропивницького зупинили молоду дівчину за крок до неминучої смерті

Кропивницькі патрульні врятували дівчину, яка хотіла вчинити самогубство

Один лише крок відділяв молоду дівчину від неминучої смерті. Вона сиділа у недобудові, на перекритті балкону останнього, 8 поверху, і вже готова була стрибнути донизу.Очевидець викликав на місце патрульних Кропивницького. Згодом прибули рятувальники та лікарі.Стоячи внизу, поліцейська почала говорити з дівчиною і відмовляла її робити непоправний крок. Тим часом її колеги-патрульні та рятувальники піднялися на дах будівлі. Будь-які спроби розпочати діалог з дівчиною, яка перебувала у вкрай пригніченому емоційному стані, не мали успіху. Діяти потрібно було негайно. Скориставшись миттю, коли вона на секунду закрила очі руками, патрульні схопили її та затягнули назад до будівлі. Причини такої поведінки 21-річна кропивничанка пояснити не змогла. Надалі нею займалися медики. Бережіть себе та своїх близьких. Пам’ятайте, що життя дається лише один раз, не змарнуйте його.

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 29 серпня 2019 р.

Один лише крок відділяв молоду дівчину від неминучої смерті. Вона сиділа у недобудові, на перекритті балкону останнього, 8 поверху, і вже готова була стрибнути донизу.

Очевидець викликав на місце патрульних Кропивницького. Згодом прибули рятувальники та лікарі.

Стоячи внизу, поліцейська почала говорити з дівчиною і відмовляла її робити непоправний крок. Тим часом її колеги-патрульні та рятувальники піднялися на дах будівлі.

Будь-які спроби розпочати діалог з дівчиною, яка перебувала у вкрай пригніченому емоційному стані, не мали успіху. Діяти потрібно було негайно. Скориставшись миттю, коли вона на секунду закрила очі руками, патрульні схопили її та затягнули назад до будівлі.

Причини такої поведінки 21-річна кропивничанка пояснити не змогла. Надалі нею займалися медики.

Бережіть себе та своїх близьких. Пам’ятайте, що життя дається лише один раз, не змарнуйте його.