Столичні патрульні провели майстер-клас з самозахисту для жінок

23 серпня патрульні провели майстер-клас з самозахисту для жінок. Відчуття безпеки – це базова потреба людини, без задоволення якої неможливо себе комфортно почувати. Саме тому подібні заходи є важливими та користуються неабиякою популярністю.

Інструктори Віталій Жадан та Василь Карпо не тільки розповідали учасницям теорію з основ самозахисту, але й допомогли на практиці відпрацьовувати деякі базові прийоми. На перший погляд прості, але досить дієві елементи можуть використовувати усі, адже вони не потребують значної фізичної сили.

Поліцейські також нагадали про юридичну відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень. Під час застосування сили, навіть для самозахисту, завжди потрібно пам’ятати золоте правило, що заподіяна шкода має бути меншою, ніж відвернена.

Семінар з самозахисту виявився не тільки цікавим та інформативним, але й надав учасницям відчуття впевненості. Маємо надію, що ці навички учасницям ніколи не стануть у пригоді, але наше завдання їх підготувати, щоб у разі чого вони змогли себе захистити.