Патрульні Хмельницького врятували двох дівчаток, які самі опинилися замкнутими у квартирі

Патрульні Хмельницького врятували двох дівчаток, які самі опинилися у замкненій квартирі

Двоє дівчаток, одній з яких майже 2 роки, а іншій лише 9 місяців, опинилися зачиненими у квартирі без дорослих. Випадковість. Мама на хвилинку вийшла до сусідки за термометром, а двері до помешкання зачинило через протяг.У цей час у кухні на плиті саме готувалася їжа. Розгублена мама плакала під дверима, але самостійно не могла нічого вдіяти. До того ж, з оселі вже чувся різкий запах газу.Малюків із пастки рятували хмельницькі патрульні — Артем Муляр та Петро Римар. Прибувши на виклик, вони вирішили виламати вхідні двері, адже існувала небезпека для життя і здоров'я дітей.Патрульні впевнилися, що з дівчатками все добре, а також перекрили газ та провітрили квартиру. Як виявилося, на одній з конфорок затух вогонь.Дітей оглянули лікарі швидкої. На щастя, вони не постраждали.Дякуємо патрульним, які знову першими прийшли на допомогу. Батьки, будьте уважні та у жодному разі не залишайте своїх дітей без нагляду навіть на хвилинку.

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 28 серпня 2019 р.

Двоє дівчаток, одній з яких майже 2 роки, а іншій лише 9 місяців, опинилися зачиненими у квартирі без дорослих. Випадковість. Мама на хвилинку вийшла до сусідки за термометром, а двері до помешкання зачинило через протяг.

У цей час у кухні на плиті саме готувалася їжа. Розгублена мама плакала під дверима, але самостійно не могла нічого вдіяти. До того ж, з оселі вже чувся різкий запах газу.

Малюків із пастки рятували хмельницькі патрульні — Артем Муляр та Петро Римар. Прибувши на виклик, вони вирішили виламати вхідні двері, адже існувала небезпека для життя і здоров’я дітей.

Патрульні впевнилися, що з дівчатками все добре, а також перекрили газ та провітрили квартиру. Як виявилося, на одній з конфорок затух вогонь.

Дітей оглянули лікарі швидкої. На щастя, вони не постраждали.

Дякуємо патрульним, які знову першими прийшли на допомогу.

Батьки, будьте уважні та у жодному разі не залишайте своїх дітей без нагляду навіть на хвилинку.