Сумські патрульні виявили в ймовірного крадія документи з ознаками підробки

На лінію 102 звернувся чоловік та повідомив, що затримав громадянина, який вкрав у нього пакет з продуктами на вулиці Герасима Кондратьєва.

Прибувши на місце, заявник розповів, що йому треба було зайти в магазин, тож він прив’язав свого собаку та залишив біля нього пакет з раніше придбаними продуктами. Повернувшись із магазину, він виявив відсутність пакета. На щастя, його пес узяв слід та привів прямісінько до ймовірного крадія, який йшов вулицею з пакетом заявника. Чоловік затримав його.

Охоронці порядку доставили затриманого громадянина до відділку поліції. Там чоловік надав для перевірки документи — паспорт громадянина України та посвідчення учасника бойових дій. Однак посвідчення було на ім’я іншої особи, хоч і містило фотографію затриманого. Під час візуального огляду стало помітно, що фотографія була вклеєна та не містила печатки.

Надалі свої пояснення він надавав слідчо-оперативній групі Сумського відділу поліції. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа) ККУ.