Столичні патрульні повернули мамі 9-річного сина, який загубився

9-річного хлопчика, який заблукав, патрульні повернули мамі

Водій побачив хлопчика, який сам іде по мосту Патона у Києві. Малий виглядав розгубленим, та й те, що дитина перебуває у такому місці без нагляду дорослих, видалося йому підозрілим. Чоловік викликав патрульних.Поспілкувавшись з 9-річним хлопчиком, інспектори з’ясували, що він був на роботі у мами, але захотів піти додому. Дорогою дитина заблукала. Він розповів, що не місцевий і знає лише тільки адресу закладу, де працює його мама. Поліцейські відвезли малого туди та передали мамі. З нею провели профілактичну бесіду та наголосили, що діти у такому віці не можуть гуляти без нагляду дорослих. Дякуємо небайдужим громадянам, які вже неодноразово допомагали патрульним повертати загублених дітей батькам. Безпека дітей — обов'язок дорослих!А як би ви вчинили, якби побачили дитину, яка сама блукає на вулиці?

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 20 серпня 2019 р.

Водій побачив хлопчика, який сам іде по мосту Патона у Києві. Малий виглядав розгубленим, та й те, що дитина перебуває у такому місці без нагляду дорослих, видалося йому підозрілим. Чоловік викликав патрульних.

Поспілкувавшись з 9-річним хлопчиком, інспектори з’ясували, що він був на роботі у мами, але захотів піти додому. Дорогою дитина заблукала.

Він розповів, що не місцевий і знає лише тільки адресу закладу, де працює його мама.

Поліцейські відвезли малого туди та передали мамі. З нею провели профілактичну бесіду та наголосили, що діти у такому віці не можуть гуляти без нагляду дорослих.

Дякуємо небайдужим громадянам, які вже неодноразово допомагали патрульним повертати загублених дітей батькам.

Безпека дітей — обов’язок дорослих!

А як би ви вчинили, якби побачили дитину, яка сама блукає на вулиці?