Тернопільські патрульні затримали мотоцикліста з ознаками наркотичного сп’яніння

Подивіться, як швидко втікає цей водій. Але дарма. Від спритних тернопільських патрульних втекти не так легко.Цього мотоцикліста інспектори зупинили за порушення ПДР — водій керував мотоциклом без шолома та небезпечно маневрував проїзною частиною. Виявилося, що він має ще й ознаки наркотичного сп'яніння. Після запитання поліцейських, чи вживав він заборонені речовини, останній щосили кинувся втікати.Інспектори порушника наздогнали і затримали, однак від проходження тесту на стан сп'яніння у медзакладі він відмовився.Від патрульних він отримав протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в нетверезому стані) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.Будьте відповідальними водіями – керуйте тверезо!

Опубліковано Патрульна поліція України Понеділок, 19 серпня 2019 р.

Цього мотоцикліста інспектори зупинили за порушення ПДР — водій керував мотоциклом без шолома та небезпечно маневрував проїзною частиною.

Виявилося, що він має ще й ознаки наркотичного сп’яніння. Після запитання поліцейських, чи вживав він заборонені речовини, останній щосили кинувся втікати.

Інспектори порушника наздогнали і затримали, однак від проходження тесту на стан сп’яніння у медзакладі він відмовився.

Від патрульних він отримав протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в нетверезому стані) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.

Будьте відповідальними водіями – керуйте тверезо!