Патрульні Одеси зупинили п’яного водія з дитиною у салоні

Учора ввечері на спецлінію 102 звернулися громадяни та повідомили, що за кермом автомобіля Mitsubishi перебуває водій у стані алкогольного сп’яніння, а разом з ним маленька дитина. Очевидці надали орієнтування та вказали напрямок руху правопорушника.

Опівночі інспектори поліції помітили сказане авто на Люстдорфській дорозі. Його намагалися зупинити, однак водій проігнорував вимоги інспекторів та почав тікати. Чоловік за кермом створював аварійні ситуації та порушував ПДР, наражаючи на небезпеку себе та інших.

Водія наздогнали на вулиці Генерала Петрова та шляхом створення штучного затору зупинили автомобіль.

У салоні перебували троє дорослих осіб з явними ознаками алкогольного сп’яніння та малолітня дитина.

Під час перевірки документів патрульні з’ясували, що водій вже позбавлений права керування за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Йому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, однак водій в присутності двох свідків відмовився від перевірки на місці та в медзакладі.

На порушника склали адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, а також постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Водій напідпитку — це потенційний вбивця! Будьте відповідальними — не порушуйте закон!