Львівські патрульні за лічені хвилини доставили до лікарні дівчину, яка знепритомніла посеред вулиці

Львівські патрульні за лічені хвилини доставили до лікарні дівчину, яка знепритомніла посеред вулиціУ неї різко почав падати пульс. Очевидці покликали на допомогу патрульних. Попри те, що швидку дівчині вже викликали, інспектори вирішили не гаяти часу. Патрульні Любомир Цісельський та Назар Мончук на руках віднесли її до салону службового автомобіля та, увімкнувши проблискові маячки й сирену, помчали відвозити до лікарні.Дорогою поліцейські подавали водіям команди в гучномовець, аби ті надали дорогу. За лічені хвилини інспектори доставили дівчину до лікарні та передали медикам. Ми вдячні тим водіям, які чемно поступалися місцем на дорозі патрульному авто. А тим, які все ж намагалися проскочити перед спецтранспортом, нагадуємо про адміністративну відповідальність за цей вид правопорушення — штраф 510 гривень.Наголошуємо на необхідності негайно надавати дорогу спецтранспорту з увімкненими маячками та звуковими сигналами — це може врятувати комусь життя!

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 20 серпня 2019 р.

У неї різко почав падати пульс. Очевидці покликали на допомогу патрульних. Попри те, що швидку дівчині вже викликали, інспектори вирішили не гаяти часу. Патрульні Любомир Цісельський та Назар Мончук на руках віднесли її до салону службового автомобіля та, увімкнувши проблискові маячки й сирену, помчали відвозити до лікарні.

Дорогою поліцейські подавали водіям команди в гучномовець, аби ті надали дорогу. За лічені хвилини інспектори доставили дівчину до лікарні та передали медикам.

Ми вдячні тим водіям, які чемно поступалися місцем на дорозі патрульному авто. А тим, які все ж намагалися проскочити перед спецтранспортом, нагадуємо про адміністративну відповідальність за цей вид правопорушення — штраф 510 гривень.

Наголошуємо на необхідності негайно надавати дорогу спецтранспорту з увімкненими маячками та звуковими сигналами — це може врятувати комусь життя!