У Миколаєві поліцейські затримали водія, який грубо порушував ПДР та скоїв наїзд на патрульного роти ТОР

У Миколаєві поліцейські затримали водія, який скоїв наїзд на патрульного роти ТОР

У Миколаєві поліцейські затримали водія, який грубо порушував ПДР та скоїв наїзд на патрульного роти ТОРУчора ввечері поліцейські роти тактико-оперативного реагування помітили транспортний засіб, що зупинився на пішохідному переході. Патрульні попросили водія переставити авто, а також пред’явити документи на транспортний засіб, однак керманич відмовився. Натомість водій намагався втекти з місця події, різко натиснувши на педаль газу, під час чого скоїв наїзд на одного з поліцейських ТОР.Водія одразу ж затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Щодо нього розпочато кримінальне провадження в рамках ч.2 ст. 345 ККУ “Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”.

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 15 серпня 2019 р.

Учора ввечері поліцейські роти тактико-оперативного реагування помітили транспортний засіб, що зупинився на пішохідному переході.

Патрульні попросили водія переставити авто, а також пред’явити документи на транспортний засіб, однак керманич відмовився. Натомість водій намагався втекти з місця події, різко натиснувши на педаль газу, під час чого скоїв наїзд на одного з поліцейських ТОР.

Водія одразу ж затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Щодо нього розпочато кримінальне провадження в рамках ч.2 ст. 345 ККУ “Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”.