Три роки за ґратами — такий вирок суду чоловікові, який вдарив чернігівського патрульного в обличчя

Інцидент трапився 15 лютого цього року. Тоді патрульні отримали виклик про порушення громадського порядку та невиконання батьківських обов’язків в одній з квартир на вулиці П’ятницькій у Чернігові.

Прибувши на виклик, інспектори виявили нетверезих чоловіка та жінку. Поруч з ними, на сходовому майданчику, лежала дитина. 52-річний чоловік поводився неадекватно, нецензурно висловлювався на поліцейських, не реагував на зауваження інспекторів припинити протиправні дії, а потім двічі вдарив патрульного в обличчя. До порушника поліцейські застосували спецзасоби.
На щастя, з патрульним все обійшлося й він надалі несе службу в лавах поліції.

Правопорушника затримали за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні Деснянський районний суд м.Чернігова за вищевказані дії визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов`язків) ККУ та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

За кожен свій вчинок рано чи пізно доведеться відповідати по-справедливості.

Патрульні ж далі продовжують нести службу заради захисту й безпеки своїх громадян.