У Вінниці нетверезий водій, який пошкодив 4 авто, намагався уникнути відповідальності

У ніч з 13 на 14 серпня патрульним надійшло повідомлення про ДТП за участю 4 автомобілів на площі Привокзальній. Поліцейські оперативно попрямували до місця події та виявили 3 пошкоджені транспортні засоби.

Винуватець ДТП, керуючи автомобілем Mazda, здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet, припаркованим на узбіччі. Унаслідок потужного удару Chevrolet зачепило припаркований Volkswagen, який, у свою чергу, зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter. Після цього винуватець ДТП зник з місця події.

Патрулі міста отримали орієнтування та автомобіль Mazda з харатерними пошкодженями. Помітили його на вулиці Сергія Зулінського. Інспектори зупинили автівку втікача та виявили в її водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Кермувальник погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. Результат позитивний – 2,01 проміле. Порушник не погодився з результатом та виявив бажання пройти огляд у медичному закладі. Поліцейські доправили 52-річного чоловіка до лікаря-нарколога. Результат огляду у медичному закладі – 1,48 проміле.

На правопорушника поліцейські склали протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування напідпитку), ст. 124 КУпАП (Вчинення ДТП) та за ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП). Транспортний засіб порушника евакуювали на арештмайданчик.