Патрульні Києва зупинили автомобіль за технічну несправність і виявили у водія явні ознаки наркотичного сп’яніння

9 серпня, близько 3-ї години ночі, на Голосіївському проспекті патрульні помітили автомобіль Daewoo, в якого не працювали задні габарити.

Поліцейські зупинили водія, щоб поспілкуватись з ним та повідомити про технічну несправність його транспортного засобу. В автомобілі інспектори побачили двох чоловіків, які сильно нервували та мали явні ознаки сп’яніння.

Враховуючи підозрілу поведінку обох чоловіків, інспектори прийняли рішення провести поверхневу перевірку водію та пасажиру, під час якої в кожного з них було виявлено по поліетиленовому пакету з, ймовірно, наркотичною речовиною.

Враховуючи явні ознаки сп’яніння, патрульні запропонували водію пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в медичному закладі, відповідно до норм чинного законодавства. Водій відмовився від цієї процедури в присутності двох свідків.

Поліцейські склали на керманича протокол згідно за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для вилучення виявленої речовини та подальшої правової кваліфікації громадян.