В Ужгороді, імовірно, нетверезий водій пошкодив кілька припаркованих автомобілів

Сьогодні, близько 1-ї години ночі, патрульним надійшло повідомлення про ДТП на проспекті Свободи в Ужгороді. Прибувши на місце події, інспектори виявили фургон Mercedes з механічними пошкодженнями. Під час з’ясування обставин виявилося, що водій автомобіля Volkswagen скоїв наїзд на припаркований поруч Mercedes та поїхав з місця події.

Автомобіль винуватця ДТП вдалося виявити неподалік, на проспекті Свободи. Однак водій встиг накоїти більше біди та зачепив ще кілька транспортних засобів, припаркованих на узбіччі (Opel та Peugeot).

Відсторонивши водія від керування автомобілем, патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння у водія. Однак пройти відповідний огляд на місці або у медичному закладі чоловік відмовився. Тож у підсумку, на нього було складено ряд адміністративних матеріалів. Зокрема, за керування автомобілем у стані сп’яніння вчинене вдруге протягом року (ч.2 ст. 130 КУпАП). Відповідальність за цією статтею передбачає штраф розміром 20400 гривень та позбавлення прав керування транспортними засобами на 3 роки.

Нагадуємо, що сідати за кермо автомобіля нетверезим – суворе порушення правил, яке може мати трагічні наслідки.