У Києві сигнал “SOS” від песика допоміг врятувати життя жінці

Сигнал “SOS” від песика допоміг врятувати життя жінці

Як ви гадаєте, чи можуть тварини кликати на допомогу? Ми з упевненістю можемо сказати, що так. Це історія про те, як сигнал “SOS” від песика допоміг врятувати життя жінці.Уночі патрульним Києва надійшов виклик, що літня жінка потребує негайної допомоги. Заявники розповіли, що тривалий час чули гавкіт сусідського собаки, однак раніше цуцик ніколи не поводився занадто активно й не заважав іншим мешканцям. Сусіди занепокоїлися, а голосний гавкіт сприйняли як сигнал тривоги, тому вирішили перевірити чи в бабусі все добре. Уже біля квартири вони почули тихий хрипкий голос жінки за дверима. Виявилось, що вона впала, травмувалася і не могла піднятися, щоб відчинити двері, чи попросити когось допомогти. На місце події прибули патрульні, медики та рятувальники. Патрульні драбиною через балкон 3 поверху потрапили до помешкання та відчинили двері колегам. У коридорі лежала жінка, а поруч з нею сидів чотирилапий рятівник, який зміг докликатися рятівників. Жінці надали медичну допомогу та шпиталізували до лікарні.

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 8 серпня 2019 р.

Уночі патрульним Києва надійшов виклик, що літня жінка потребує негайної допомоги.

Заявники розповіли, що тривалий час чули гавкіт сусідського собаки, однак раніше цуцик ніколи не поводився занадто активно й не заважав іншим мешканцям. Сусіди занепокоїлися, а голосний гавкіт сприйняли як сигнал тривоги, тому вирішили перевірити чи в бабусі все добре.

Уже біля квартири вони почули тихий хрипкий голос жінки за дверима. Виявилось, що вона впала, травмувалася і не могла піднятися, щоб відчинити двері, чи попросити когось допомогти.

На місце події прибули патрульні, медики та рятувальники. Патрульні драбиною через балкон 3 поверху потрапили до помешкання та відчинили двері колегам. У коридорі лежала жінка, а поруч з нею сидів чотирилапий рятівник, який зміг докликатися рятівників. Жінці надали медичну допомогу та шпиталізували до лікарні.