Поліцейські взводу тактичної підтримки патрульної поліції Києва пройшли курс по тактиці дій в приміщенні

Тактика дій ззовні та всередині приміщення, вправи з вогневої підготовки та практичні сценарії – такими насиченими видалися два тижні навчання від американських колег для поліцейських взводу тактичної підтримки патрульної поліції Києва та інших підрозділів.

Поліцейські освоювали тактику дій на невідомих об’єктах, зачистки приміщень, штурму транспортних засобів, дій в групах, тактичну медицину та планування спеціальних операцій.

Заняття проводили американські інструктори спецпідрозділу SWAT з міста Х‘юстону (штату Техас, США), які мають 12-річний досвід проведення спеціальних операцій різного ступеня складності та багаторічний інструкторський досвід: Джессі Сі, Джек Захарая, Кевін Арнц та Річард Кент. Іноземні інстуктори вже тривалий час передають отримані знання поліцейським багатьох країн.

Отримані теоретичні знання учасники відпрацьовували на практиці. Умови — максимально наближені до реальних. Завершальним етапом курсу став іспит та демонстрація здобутих навичок.

Ці навчання стали можливими завдяки нашим партнерам – Посольству США в Україні та U.S. Department of State: Bureau of Intl Narcotics & Law Enforcement (INL)

Дякуємо нашим партнерам за безцінний досвід, можливість розвиватися й вдосконалюватися!