Двоє патрульних у свій вихідний затримали нетверезих водіїв

Завжди бути пильним — це одна з найважливіших якостей, яка має бути у патрульного, навіть коли поліцейські перебувають на вихідному чи, скажімо, у відпустці.

Днями патрульний Костянтин Усатенко з Києва у свій вихідний став очевидцем ДТП — водій ВАЗ в’їхав у бордюр. Поліцейський зупинився допомогти чоловікові, а виявилося, що той нетверезий. До того ж, керманич ще й поводився агресивно, нецензурно висловлювався на патрульного й, зрештою, намагався втекти. Патрульний цьому завадив, а на місце викликав колег з групи реагування патрульної поліції, які надалі з’ясовуватимуть усі обставини події.

Інший випадок стався в Івано-Франківську. Там патрульний Руслан Михайлина теж виявив нетверезого за кермом. На щастя, до ДТП у чоловіка не дійшло, але те що він небезпечно маневрував вулицею все ж привернуло увагу Руслана. Коли патрульний підійшов до водія — виявилося, що той має ознаки алкогольного сп’яніння.
Руслан зателефонував колегам, які були на зміні, й вони склали на порушника адмінматеріали за нетверезе керування, адже тест на стан сп’яніння показав 2,72 проміле алкоголю.