Профілактичні заходи “Увага! Спецсигнали”: патрульні перевіряють чи дотримуються водії ПДР

Увага! Спецсигнали!

А ви завжди пропускаєте оперативні та спеціальні транспортні засоби? І чи знаєте, чому важливо швидко реагувати на звуки сирени та проблискові маячки?Ми перевірили, як водії пропускають авто зі спецсигналами. На жаль, не всі дотримуються важливого правила — дати дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу. Водії, саме в ті секунди, поки ви не спішите надати дорогу спецтранспорту, хтось потребує негайної допомоги, а втрачений час може коштувати комусь життя.Нагадаємо, що штраф за цей вид правопорушення — 510 гривень. Будьте чемними на дорозі, а ми за цим простежимо!

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 8 серпня 2019 р.

А ви завжди пропускаєте оперативні та спеціальні транспортні засоби? І чи знаєте, чому важливо швидко реагувати на звуки сирени та проблискові маячки?

Ми перевірили, як водії пропускають авто зі спецсигналами. На жаль, не всі дотримуються важливого правила — дати дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу.

Водії, саме в ті секунди, поки ви не спішите надати дорогу спецтранспорту, хтось потребує негайної допомоги, а втрачений час може коштувати комусь життя.

Нагадаємо, що штраф за цей вид правопорушення — 510 гривень.

Будьте чемними на дорозі, а ми за цим простежимо!