Завдяки пильності киянки патрульним вдалося повернути викрадені у неї речі

Учора, близько 20-ї години вечора, на службу 102 надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Маршала Малиновського. Заявниця розповіла, що в одному з торгово-розважальних центрів столиці, біля камер схову помітила хлопця, який поводив себе досить підозріло. Юнак помітно нервував та наче когось шукав.

Жінка залишила свої речі в камері схову торгового центру і пішла робити покупки. Повернувшись за деякий час, громадянка виявила відкриті дверцята та відсутність деяких речей, а саме грошових коштів, банківської картки та ключів від житла.

Пригадавши про юнака, який здався їй підозрілим, вона запитала охоронника чи він також звернув на нього увагу. Працівник закладу показав в яку сторону пішов хлопець. Громадянка викликала поліцію, а сама пішла маршрутом підлітка, який, на її думку, міг бути причетним до крадіжки речей.

Невдовзі, в одному з приміщень торгового закладу, жінка побачила цього юнака, та деякі свої речі, які лежали біля нього.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин та правової кваліфікації його дій неповнолітнього, а також інспектора відділу ювенальної превенції, зважаючи на вік дитини.