Патрульні влаштували юним херсонцям “Поліцейську академію”

06.08.2019

Патрульні влаштували юним херсонцям «Поліцейську академію»Учора херсонські патрульні завітали до позашкільного дитячого літнього табору «Хвиля життя». Для вихованців закладу інспектори провели справжнє дійство під назвою «Поліцейська академія». У першу чергу патрульні нагадали юним пішоходам правила безпечної поведінки на дорозі. У ігровій формі ці знання закріпили й перевірили. Потім бійці роти тактико-оперативного реагування навчили дітей кількох прийомів самооборони, які використовують під час несення служби. І звичайно ж вихованцям табору інспектори продемонстрували та дали приміряти своє спорядження. А на останок всі охочі погрались у службовому транспорті поліцейських.Як це було – у нашому відео #ПорядокЦеТи #khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Херсонської області Вівторок, 6 серпня 2019 р.

Учора херсонські патрульні завітали до позашкільного дитячого літнього табору й провели для вихованців закладу захід під назвою “Поліцейська академія”.

Насамперед патрульні нагадали юним пішоходам правила безпечної поведінки на дорозі. У ігровій формі ці знання закріпили й перевірили. Потім бійці роти тактико-оперативного реагування навчили дітей кількох прийомів самооборони, які використовують під час несення служби. І звичайно ж вихованцям табору інспектори продемонстрували та дали приміряти своє спорядження. А наостанок всі охочі погрались у службовому транспорті поліцейських.