Здобич у розмірі 4 жіночих помад: патрульні Києва оперативно виявили та затримали ймовірного злочинця

https://www.facebook.com/kyivpatrol/videos/405653723400404/

5 серпня, близько 17-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Маршала Конєва. Адміністратор магазину розповіла, що до них в торговий зал забіг невідомий чоловік та відкрито заволодів чотирма помадами, після чого швидко зник. Заявниця описала зовнішній вигляд зловмисника та у чому він був одягнутий, а також надала відео з камер спостереження.

Патрульні почали обстежувати прилеглу територію та через декілька хвилин побачили чоловіка, який був схожий за описом, що надала заявниця. Громадянин, побачивши інспекторів, почав помітно нервувати та намагався зникнути з їх поля зору.

Патрульні затримали ймовірного зловмисника. Під час поверхневої перевірки у 35-річного містянина інспектори виявили “здобич” — 4 жіночих помади. Чоловік зізнався у скоєному, але відмовився пояснювати причину свого вчинку.
Також, під час перевірки громадянина за базами даних МВС, інспектори встановили, що чоловік вже неодноразово притягався до відповідальності за подібні злочини.
На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин та кваліфікації дій затриманого.

До вашої уваги відео, як не слід робити. Пам’ятайте, що за будь-які протизаконні дії вас буде притягнуто до відповідальності, яка передбачена чинним законодавством.