Київські патрульні затримали ймовірних магазинних крадіїв

Учора на службу 102 подзвонив чоловік та повідомив, що побачив як на вулиці Великій Васильківській кілька молодиків розбили вітрину магазину. Зловмисники винесли з нього дві коробки з майном, які завантажили в автомобіль та поїхали з місця події. Заявник надав прикмети автомобіля та ймовірних злочинців, а також повідомив в яку сторону вони поїхали.

Усі вільні екіпажі патрульних почали обстежувати прилеглу територію у пошуках злочинців. Невдовзі один з екіпажів виявив схожий за описом автомобіль та зупинив його.

В транспортному засобі знаходилось троє осіб, які себе підозріло поводили та помітно нервували. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку їх автомобіля, під час якої в салоні та багажнику виявили велику кількість підозрілих предметів: бафи, балаклави, перчатки (особи намагались позбутись цих предметів під час спілкування з інспекторами, але їх спроби були зупинені інспекторами), будівельний інструмент (кусачки, фомка) та багато пляшок дорогого алкоголю.

Чоловіки не змогли чітко пояснити походження та призначення цих речей, а тому поліцейські їх затримали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин події та причетності осіб до вчинення злочину.