За напад на поліцейського — кримінальна відповідальність

Сьогодні близько опівночі до патрульних Одеси надійшло повідомлення про те, що невідомі порушують громадський порядок на Французькому бульварі. За словами заявника, на дитячому майданчику сидить компанія чоловіків, які порушують тишу, розпивають спиртнi напої та заважають вiдпочивати.

Як з’ясувалося, на дитячому майданчику компанія розпивала алкогольні напої та нецензурно лаялася. Зауваження правоохоронців щодо припинення правопорушення ніяк не вплинуло на чоловіків. На допомогу екіпажу прибув наряд однієї з охоронних фірм, співробітники якої, пояснили, що вони неодноразово приїжджали до вказаної групи людей для припинення правопорушення.

Згодом декілька осіб почали висловлювати своє незадоволення діями правоохоронців, провокувати на конфлікт та почали бійку. Спільними зусиллями було затримано головного призвідника конфлікту.

Чоловіка одразу затримали у порядку статті 208 КПК. За умисне нанесення тілесних ушкоджень поліцейському, згідно ч. 2 ст. 345 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) ККУ, громадянину повідомлено про підозру.

Інспекторів поліції шпиталізовано до лікарні.