Київські патрульні розшукали зниклу дитину

Учора, близько 22-ї години, патрульні отримали виклик “Зникла дитина з двору будинку на проспекті Академіка Палладіна”. Заявниця повідомила, що її 6-річна донька, близько 19-ї години, пішла гуляти на майданчику в дворі будинку і до цього часу не повернулась. Мати вийшла за нею, але її ніде не було видно.

Усі вільні екіпажі, які були неподалік, розпочали обстежувати прилеглу територію та опитувати громадян чи вони часом не бачили маленьку дівчинку. В дворі будинку на вулиці Доброхотова патрульні виявили двох дівчаток, які грались під наглядом дорослого. Поспілкувавшись з батьком однієї з дівчат, інспектори встановили, що інша дівчинка це подружка його дочки, але чоловік не знає де вона проживає і чому гуляє без батьків. Патрульні повідомили про знайдену дитину заявниці, яка, прийшовши у двір, упізнала свою доньку.

Закликаємо усіх батьків залишати дітям свої контакти, на випадок якщо вони загубляться, особливо під час масових заходів. Для цього можна клеїти спеціальні дитячі наліпки-прикраси з номером телефону батьків або купувати одяг, який можна підписати в спеціальних місцях. Також можна залишати записки з контактами в кишеньках дітей. Коли діти губляться, зазвичай вони починають панікувати та забувають не тільки номери телефонів своїх батьків, а навіть власні імена та прізвища, не кажучи вже про адресу свого проживання.

Завжди пам’ятайте, що патрульні поряд і у разі необхідності допоможуть у пошуках дитини, яка загубилась.