Патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, який, ймовірно, вчинив розбій

Сьогодні, близько опівночі, на службу 102 надійшов виклик про викрадання жіночої сумки в під’їзді будинку на вулиці Миколи Закревського.

Потерпіла повідомила патрульним, що разом з нею до ліфтового приміщення зайшов невідомий їй чоловік та коли вони почали підніматись вверх, він почав її бити та відібрав у неї сумку з особистими речами.

Діставшись своєї квартири дівчина повідомила про напад співмешканцю, який і викликав поліцію та медиків. Через спеціальну програму хлопець встановив поточне місце знаходження телефону, який був у викраденій сумці та повідомив координати патрульним.

Маючи приблизну адресу можливого перебування зловмисника патрульні оперативно направились на вказану вулицю. У дворі будинку інспектори виявили схожого за описом чоловіка, який побачивши поліцейських спробував утекти, але був відразу затриманий. Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили викрадені у жінки речі.

Швидке повідомлення про злочин на службу 102, а також тісна співпраця громадян та поліції, допомогли патрульним за лічені хвилини встановити та затримати ймовірного зловмисника.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин у справі та причетності затриманого чоловіка до вчинення злочину.