Батальйон патрульної поліції у місті Кременчук очолив новий керівник

Сьогодні перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представ колективу батальйону патрульної поліції у Кременчуці нового керівника — 27-річного старшого лейтенанта поліції Олександра Борзенка.

Олександр Борзенко починав свою роботу в Маріуполі з початку запуску там патрульної поліції. Він ніс службу на лінії, був командиром роти та заступником командира батальйону.

Враховуючи його заслуги й досягнення, з 2018 року він був призначений на посаду заступника начальника відділу патрульної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Це досить суттєвий підрозділ, який виконує важливі функції для держави.

Маючи перемінний склад і особливі умови несення служби, Олександр Борзенко доклав максимум зусиль, щоб робота цього підрозділу була максимально ефективною і організованою на належному рівні.

Довівши, що він є справжнім лідером, гарним керівником і має неабиякі організаторські здібності, було прийнято рішення щодо призначення Олександра Борзенка на посаду начальника батальйон патрульної поліції у місті Кременчук.

“Це людина честі, людина слова, той, до кого ви завжди зможете звернутися за допомогою. Однак це той, хто буде вимагати дисципліни й ефективної роботи для того, щоб мешканці Кременчука почувалися в безпеці”, — зазначив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Олександр Борзенко подякував за довіру й наголосив на тому, що готовий працювати, діяти максимально ефективно, налагоджувати взаємодію й розв’язувати проблемні питання.

Вітаємо Олександра Борзенка на новій посаді! Успіхів і нових досягнень!