У Києві відбувся тренінг для керівників відділів адміністративної практики патрульної поліції

Дводенні навчання, насичені активними обговореннями та дискусіями, зібрали разом 29 керівників з усіх управлінь патрульної поліції України. Під час тренінгу учасники говорили про проблемні питання, які виникають у роботі адміністративної практики, шляхи їх вирішення, а також поставлені завдання в діяльності підрозділів за напрямом адмінпрактики.

Тренінг містив не тільки теоретичну, а й практичну частину. Зокрема, учасники пройшли практичні навчання за напрямом діяльності адміністративна практика, під час яких розглянули проблемні ситуації, що виникають в процесі оформлення деяких матеріалів справ про адмінправопорушення, розгляд скарг на постанову в справі про адмінправопорушення та питання, що виникають в процесі розгляду таких скарг, винесення електронних постанов про накладення адмінстягнення по деяких справах про адмінправопорушення, здійснення ручного розбору платежів та ситуації, які виникають в процесі розбору та інші.

Також поліцейські адмінпрактики ознайомилися з курсом занять по тактичній підготовці з застосуванням маркерної зброї, а свої навички змогли вдосконалити на практиці — під час відпрацювання сценаріїв в приміщенні, біля авто та на вулиці з застосуванням маркерної зброї.

“Такі тренінги важливі задля обміну досвідом, думками, налагодження контакту між працівниками, отримання практичного досвіду та знань. Впевнений, що це зробить вашу роботу більш плідною та ефективною”, — зазначив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Oleksiy Biloshytskiy

Він вручив подяки відділам адміністративної практики управлінь, які є взірцем у роботі для інших.

З новими силами до роботи! Рухаємося далі!