Київські патрульні затримали ймовірних крадіїв парфумів

Сьогодні, близько 4-ї ночі, на Броварському Проспекті патрульні зупинили водія автомобіль Skoda, за порушення правил дорожнього руху. Крім кермувальника в салоні перебували ще двоє громадян. Усі троє чоловіків помітно нервували.

Інспектори повідомили водія, що відповідно до статті 34 ЗУ “Про Національну поліції” вони проведуть поверхневу перевірку його транспортного засобу та візуально оглянуть салон та багажник. Коли черга підійшла до багажника, чоловік почав себе агресивно поводити та категорично відмовився показувати його вміст.

Раптом один з пасажирів автомобіля пересів на водійське сидіння та почав на великій швидкості утікати з місця події. Патрульні розпочали переслідування. На вулиці Незалежності поліцейські заблокували автомобіль утікача. Чоловік, вийшовши з автомобіля, намагався утекти через двори будинків, але був затриманий інспекторами.

У затриманого водія патрульні виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, а під час поверхневої перевірки багажника знайшли коробки з парфумами, які були, ймовірно, нещодавно викрадені з одного з магазинів.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин у справі та встановлення причетності затриманих осіб до вчинення крадіжки парфумів. Також патрульні склали на водія автомобіля протоколи за статтею 130 (керування в стані сп’яніння) та 122-2 (невиконання вимоги про зупинку) КУпАП.