Патрульні Дніпра затримали чоловіка, який пограбував хлопчика

25 травня, близько 12-ї години, спецлінії 102 надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Станіславського. Неповнолітній заявник повідомив, що невідомий чоловік викрав його чорну сумку в той час, коли він із друзями купався в річці.

Охоронці порядку швидко прибули за вказаною адресою. На місці на них вже чекали діти з дорослими. Хлопці розповіли патрульним, що бачили з води, як чоловік забрав сумку, а на їхні крики не реагував. Один із товаришів потерпілого намагався переслідувати зловмисника, але останній швидко зник у невідомому напрямку. Діти надали прикмети громадянина.

Під час відпрацювання прилеглої території, на одній з вулиць міста, поліцейські виявили чоловіка, який був схожий за орієнтуванням. Патрульні зупинили громадянина, у ході бесіди останній помітно нервував та плутався в поясненнях. Запевняв інспекторів, що жодним чином не причетний до правопорушення.

Але очевидці та хлопчик впізнали чоловіка. Згодом громадянин зізнався, що викрав сумку задля власної наживи, а коли переконався, що у сумці нічого цінного, окрім печива, слайму та шкарпеток немає, залишив її на паркані.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Самарського відділку поліції для подальшого з’ясування обставин цієї події.