Всеукраїнська акція “Діти! Поліція! Безпека!” стартувала у Луганській області

За традицією акція розпочалася з круглого столу, на якому були присутні представники Департаменту патрульної поліції, 8 управлінь патрульної поліції з різних областей, місцевої патрульної поліції, поліцейські головного управління Національної поліції в Луганській області, представники Департаменту превентивної діяльності та місцевого Департаменту освіти та служби у справах дітей.

Учасники обговорювали спільні можливості плідної співпраці під час проведення занять та заходів у рамках акції, а також превентивних заходів у сфері забезпечення прав та інтересів дітей.

Для ефективності проведення акції усі учасники отримали план роботи на тиждень, який напередодні розробили поліцейські відділу зв’язків з громадськістю. Заходи триватимуть з 21 по 24 травня. Протягом цих днів школярів чекає насичена та пізнавальна програма.

Нагадаємо, що масштабний проект “Діти! Поліція! Безпека!” стартував у квітні цього року в Чернігові. Луганська область третьою приймає цю акцію. ЇЇ метою є налагодження співпраці, підтримка та тісне партнерство між представниками всіх підрозділів Національної поліції та освітянами задля захисту прав і законних інтересів дітей, а також створення безпечного дитячого середовища.