Їхня ціль — перемога: команди патрульних здобули золото та бронзу в своїй категорії у наймасштабнішому забігу з перешкодами “Гонка Нації”

Забіг STANDART на 10+ кілометрів з більш як 25-ма перешкодами, і все це на швидкість. Це була найдовша траса гонки, однак це нітрохи не злякало наших патрульних, які по-справжньому випробували себе на міцність.

Цю дистанцію у категорії Team 10+ km STANDART бігли 22 команди, з-поміж яких дві команди патрульних поліцейських — у кожній по 5 людей.

Колючий дріт під яким потрібно проповзти вгору, канатні доріжки, круті підйоми, дистанції з бетонними кулями в руках, подолання водних перешкод — це лише незначна частина тих випробувань, які довелося долати командам.

Такі змагання потребують неабиякої підготовки, витривалості й сили духу. Втім, наші патрульні завжди мають гарну фізичну підготовку й постійно тренуються, що і допомогло досягти такого результату в цих змаганнях. Одна з команд патрульних прибігла першою, витративши на це найменшу кількість часу — командний час 9 годин 35 хвилин й здобула перемогу. Інша команда патрульних теж показала високий результат, пробігши дистанцію за 11 годин 27 хвилин, й посіла 3 місце.

Пишаємося патрульними і їхніми досягненнями! Ви неймовірні! Успіхів і нових перемог!