Патрульні Київської області виявили водія моторолера без прав, ймовірно під дією наркотиків і якого розшукує поліція

10 квітня близько 15-ї години патрулюючи автодорогу М-06 «Київ-Чоп» увагу екіпажу інспекторів привернув двоколісний транспортний засіб марки НТ 150Т-7, водій якого порушив ПДР.
За кермом моторолера перебував 30-річний мешканець столиці, який на додачу пересувався без мотошолома. Під час спілкування, патрульні помітили у водія характерні ознаки наркотичного сп’яніння й запропонували йому пройти огляд у встановленому законом порядку. Але у присутності свідків правопорушник відмовився.
Окрім того, перевіривши по базах даних МВС особу правопорушника поліцейські з’ясували, що він значиться в активному розшуку Святошинським управлінням поліції за ст. 187 ККУ (Розбій).

Відносно водія патрульні склали адміністративний протокол за ч.2 ст.130 (керування в стані сп’яніння повторно протягом року) КУпАП. А також винесли постанову за ч.1 ст.126 (не мав при собі посвідчення водія) КУпАП. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу поліції та передали колегам затриманого водія, які в подальшому займатимуться справою.

Громадяни! Не порушуйте закон!
Керуйте відповідально!