У Маріуполі патрульні врятували 16-річну дівчину, яка наковталася таблеток та хотіла стрибнути з даху багатоповерхівки

У Маріуполі патрульні врятували 16-річну дівчину

У Маріуполі патрульні врятували 16-річну дівчину, яка наковталася таблеток та хотіла стрибнути з даху багатоповерхівкиДівчина бігала по даху багатоповерхівки, коли її помітив очевидець, який і викликав поліцію.Патруль прибув на місце за лічені хвилини й одразу піднявся на дах. Дівчина стояла на самому краю. Діяти потрібно було швидко, адже найменше зволікання могло б призвести до трагедії. Патрульний негайно кинувся рятувати дівчину.Така рішучість поліцейського допомогла запобігти можливому нещастю і вже за мить потерпіла була у надійних руках інспектора.Пізніше 16-річна дівчина пояснила, що хотіла вкоротити собі віку, оскільки не знаходить порозуміння з однолітками й батьками. Вона зізналася, що напередодні ще й наковталася пігулок. За кілька хвилин потерпілу передали медикам та батькові.

Опубліковано Патрульна поліція України Понеділок, 8 квітня 2019 р.

Дівчина бігала по даху багатоповерхівки, коли її помітив очевидець, який і викликав поліцію.

Патруль прибув на місце за лічені хвилини й одразу піднявся на дах. Дівчина стояла на самому краю. Діяти потрібно було швидко, адже найменше зволікання могло б призвести до трагедії. Патрульний негайно кинувся рятувати дівчину.

Така рішучість поліцейського допомогла запобігти можливому нещастю і вже за мить потерпіла була у надійних руках інспектора.

Пізніше 16-річна дівчина пояснила, що хотіла вкоротити собі віку, оскільки не знаходить порозуміння з однолітками й батьками. Вона зізналася, що напередодні ще й наковталася пігулок. За кілька хвилин потерпілу передали медикам та батькові.