У Дніпрі патрульний у свій вихідний став очевидцем крадіжки і допоміг колегам затримати зловмисника

Увечері 24 березня, перебуваючи на вихідному, патрульний Віталій Тиква став очевидцем крадіжки.

Поліцейський перебував у магазині та побачив, як громадянин напідпитку спробував вкрасти товари з прилавку. Інспектор представився, показав службове посвідчення й зробив чоловікові зауваження, на що останній відреагував агресивно: почав нецензурно висловлюватися та погрожувати поліцейському. Наш колега попросив чоловіка припинити неправомірну поведінку й залишатися на місці. Зухвалий громадянин ігнорував зауваження, а потім підбіг до патрульного й почав завдавати йому удари ногами та руками. Інспектор оперативно відреагував та застосував до чоловіка прийоми самооборони. Унаслідок цього останній вибіг з магазину та подався навтьоки.

Поліцейський одразу повідомив про випадок колег, які були на зміні. Прибувши на виклик, патрульні обстежили прилеглу територію й виявили громадянина, якого описав Віталій.

Чоловік знову спробував втекти, однак цього разу йому нічого не вдалося. Інспектори швидко наздогнали та затримали чоловіка.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин події.

Дякуємо за віддану службу та сумлінне виконання обов`язків навіть у свій вихідний командиру роти старшому лейтенанту поліції Віталію Тикві!

Пишаємося нашим колегою! Служити та захищати!