Вінницькі патрульні склали 10 адмінматеріалів на нетверезого водія, який пошкодив 2 службові автомобілі

24 лютого екіпажу патрульної надійшов виклик про те, що водій автомобіля ГАЗ “Волга” ймовірно керує в стані алкогольного сп’яніння. На вулиці Київській інспектори виявили та зупинили транспортний засіб.

Водій дійсно мав ознаки алкогольного сп’яніння. На місце події на допомогу прибув ще один екіпаж. Водієві запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, але він різко натиснув на газ та почав утікати. Розпочалось переслідування.

Водій рухався по вулиці Винниченка та Замостянській, звернув на вулицю Данила Нечая, неодноразово створюючи аварійні ситуації, проїзджаючи перехрестя на забороняючі червоні сигнали світлофора, рухався по зустрічній смузі та на вимогу про зупинку не реагував.

На вулиці Данила Нечая водій скоїв зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius та, не зупиняючись, продовжував рух. Після цього скоїв зіткнення ще й з іншим службовим автомобілем Toyota Prius. Внаслідок ДТП службові автомобілі отримали механічні пошкодження.

Порушника зупинили на вулиці Данила Нечая шляхом блокування. Він зрештою погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці. Результат виявився позитивним — 1,74 проміле.

На водія складено 10 адмінматеріалів: за ст. 124 (Скоєння ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ст.122-2 (Невиконнання водіями вимог про зупинку), за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ст. 185 (Злісна непокора), за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ч. 1-2 ст. 122 (Проїзд на червоне світло та перетин суцільної лінії) КУпАП.