У Сумах патрульні та небайдужі громадяни врятували маленьку дитину від переохолодження

Патрульні та небайдужі громадяни врятували маленьку дитину від переохолодження

Ніч, мороз, спиртні напої, нетверезі чоловік з жінкою та дитячий візочок зі змерзлою однорічною дівчинкою — це те, що виявили сумські патрульні учора на виклику.Стурбована заявниця повідомила інспекторам, що під її вікнами невідомі розпивають алкоголь, голосно кричать, а поряд з ними стоїть дитячий візок, у якому плаче немовля. На годиннику була майже 10 вечора.На місці патрульні виявили жінку та чоловіка, які на лавці розпивали спиртне. Поруч стояв візочок з маленькою дівчинкою, яка кричала. Як з’ясувалося, жінка була матір’ю дитини. Громадяни поводилися зухвало, агресивно й не реагували на зауваження поліції.Інспектори помітили, що у дівчинки немає рукавичок, а коли підійшли ближче — налякалися. Дитина мала ознаки переохолодження — посинілі руки та обличчя, вона тремтіла і плакала.Патрульні негайно забрали дитину до службового авто, аби зігріти й тим часом викликали швидку допомогу.З цим не погодилася нетвереза мати, яка почала кричати й хапати за одяг патрульних, заявницю та небайдужих чоловіків, які прийшли на допомогу. Втім, поліцейські все ж помістили дитину до авто. Щоб маля не плакало, її взяла на руки патрульна, яка бавилася з нею та заспокоювала.Лікарі зафіксували в однорічної дівчинки переохолодження та підвищену температуру. Патрульні оперативно доставили її до медзакладу для надання допомоги. До лікарні доставили і її матір, яка пройшла огляд на стан сп’яніння. Результат шокував як охоронців порядку так і лікарів — 3,16 проміле алкоголю.У відділі поліції патрульні склали на чоловіка та жінку адміністративні матеріали за ст. 178 (Розпивання спиртних напоїв у заборонених місцях) КУпАП. Дівчинку передали до обласного спеціалізованого будинку дитини. Також про подію повідомили працівників відділу ювенальної превенції.Патрульна поліція дякує заявниці та небайдужим чоловікам за допомогу, людяність та небайдужість!

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 17 січня 2019 р.

Ніч, мороз, спиртні напої, нетверезі чоловік з жінкою та дитячий візочок зі змерзлою однорічною дівчинкою — це те, що виявили сумські патрульні учора на виклику.

Стурбована заявниця повідомила інспекторам, що під її вікнами невідомі розпивають алкоголь, голосно кричать, а поряд з ними стоїть дитячий візок, у якому плаче немовля. На годиннику була майже 10 вечора.

На місці патрульні виявили жінку та чоловіка, які на лавці розпивали спиртне. Поруч стояв візочок з маленькою дівчинкою, яка кричала. Як з’ясувалося, жінка була матір’ю дитини. Громадяни поводилися зухвало, агресивно й не реагували на зауваження поліції.

Інспектори помітили, що у дівчинки немає рукавичок, а коли підійшли ближче — налякалися. Дитина мала ознаки переохолодження — посинілі руки та обличчя, вона тремтіла і плакала.

Патрульні негайно забрали дитину до службового авто, аби зігріти й тим часом викликали швидку допомогу.

З цим не погодилася нетвереза мати, яка почала кричати й хапати за одяг патрульних, заявницю та небайдужих чоловіків, які прийшли на допомогу. Втім, поліцейські все ж помістили дитину до авто. Щоб маля не плакало, її взяла на руки патрульна, яка бавилася з нею та заспокоювала.

Лікарі зафіксували в однорічної дівчинки переохолодження та підвищену температуру. Патрульні оперативно доставили її до медзакладу для надання допомоги. До лікарні доставили і її матір, яка пройшла огляд на стан сп’яніння. Результат шокував як охоронців порядку так і лікарів — 3,16 проміле алкоголю.

У відділі поліції патрульні склали на чоловіка та жінку адміністративні матеріали за ст. 178 (Розпивання спиртних напоїв у заборонених місцях) КУпАП.

Дівчинку передали до обласного спеціалізованого будинку дитини. Також про подію повідомили працівників відділу ювенальної превенції.

Патрульна поліція дякує заявниці та небайдужим чоловікам за допомогу, людяність та небайдужість!