Патрульні Одеси затримали чоловіка, що перебував у розшуку за незаконні заволодіння транспортними засобами

Одеські патрульні затримали чоловіка, який перебуває у розшуку за низку вчинених злочинів

Одеські патрульні затримали чоловіка, який перебуває у розшуку за низку вчинених злочинів Сьогодні, близько 12-години дня, під час патрулювання на вулиці Миколаївська дорога, інспектори помітили автомобіль ВАЗ-2101, який знаходився в розшуку згідно орієнтування, за кермом якого перебував чоловік причетний до кримінальних злочинів за ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.Патрульні подали звуковий сигнал про зупинку, але водій проігнорував та продовжив рух. Увімкнувши проблискові маячки, патрульні рушили за ним. Намагаючись втекти від поліцейських, порушник заїхав на територію одного з готелів міста та, коли вже не було можливості пересуватись на автомобілі, вибіг з транспортного засобу й забіг до приміщення. За лічені хвилини правоохоронці знайшли, затримали та доставили 26-річного чоловіка до відділу поліції для з'ясування всіх обставин справи.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціяодеси #служитизахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Вівторок, 15 січня 2019 р.

Орієнтування на авто ВАЗ-2101, за кермом якого перебуває чоловік у розшуку, охоронці порядку отримали сьогодні зранку. А вже близько 12-ї години виявили вказаний транспортний засіб на вулиці Миколаївська дорога.

Патрульні подали водію сигнал про зупинку, однак той проігнорував вимогу поліцейських, додавши швидкості. Інспектори взялися наздоганяти порушника.

Намагаючись втекти від поліцейських, водій заїхав у глухий кут, й коли вже не було можливості пересуватися на авто — вибіг з транспортного засобу й забіг до одного з приміщень.

За лічені хвилини патрульні знайшли та затримали ймовірного зловмисника. Чоловіка доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи.