Будь-який необережний рух чоловіка чи потяга — і трагедії не вдалося б уникнути: у Сумах патрульні рятували самогубцю

У Сумах патрульні рятували самогубцю

Будь-який необережний рух чоловіка чи потяга — і трагедії не вдалося б уникнути: у Сумах патрульні рятували самогубцюПро те, що поблизу вулиці Чехова потяг збив людину, поліцейським повідомили вчора ввечері. Налякана заявниця додала, що чоловік живий, але потребує негайної допомоги. Найближчі екіпажі патрульної поліції негайно вирушили на місце події. Машиніст потяга розповів, що встиг застосувати екстрене гальмування. Унаслідок цього чоловіка затисло під потягом та, на щастя, він лишився живим.Сам громадянин мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, тож не міг допомогти поліцейським витягнути його, лише говорив, що йому боляче. Будь-який необережний рух чоловіка чи потяга — і трагедії не вдалося б уникнути. Патрульні не могли зволікати, адже було зрозуміло одне: потрібно якнайшвидше витягнути чоловіка з-під потяга і не завдати йому шкоди. Зрештою, професійні дії поліцейських зробили свою справу — інспектори почистили сніг з-під вагона і максимально обережно дістали звідти чоловіка. Громадянина вдалося врятувати. Нині він перебуває під наглядом лікарів. Як згодом розповів врятований, він вжив чималу кількість алкоголю, після чого вирішив покінчити життя самогубством.Пишаємося нашими патрульними, які ризикуючи власним життям, рятують інших людей. Дякуємо за сумлінну службу!

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 15 січня 2019 р.

Про те, що поблизу вулиці Чехова потяг збив людину, поліцейським повідомили вчора ввечері. Налякана заявниця додала, що чоловік живий, але потребує негайної допомоги.

Найближчі екіпажі патрульної поліції негайно вирушили на місце події. Машиніст потяга розповів, що встиг застосувати екстренне гальмування. Унаслідок цього чоловіка затисло під потягом та, на щастя, він лишився живим.

Сам громадянин мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож не міг допомогти поліцейським витягнути його, лише говорив, що йому боляче.

Будь-який необережний рух чоловіка чи потяга — і трагедії не вдалося б уникнути. Патрульні не могли зволікати, адже було зрозуміло одне: потрібно якнайшвидше витягнути чоловіка з-під потяга і не завдати йому шкоди.

Зрештою, професійні дії поліцейських зробили свою справу — інспектори почистили сніг з-під вагона і максимально обережно дістали звідти чоловіка.

Громадянина вдалося врятувати. Нині він перебуває під наглядом лікарів.

Як згодом розповів врятований, він вжив чималу кількість алкоголю, після чого вирішив покінчити життя самогубством.

Пишаємося нашими патрульними, які ризикуючи власним життям, рятують інших людей. Дякуємо за сумлінну службу!