Снігопад та ожеледиця на дорогах не полишають Україну

Цими вихідними негода знову додала роботи усім службам: і рятувальникам, і медикам, і поліцейським.

Патрульні продовжують надавати допомогу громадянам, які потрапили у скрутне становище через погодні умови.

Так, учора патрульний у Лисичанську повертався з роботи додому й побачив жінку, що нерухомо лежала на тротуарі. Інспектор викликав їй швидку. Потерпіла встигла розповісти поліцейському, що послизнулася, впала та сильно вдарилася головою. Після падіння жінка не відчувала рук та ніг, і не могла поворухнутися. ЇЇ шпиталізували до лікарні.

Сьогодні зранку через негоду в Ужгороді на одній з вулиць на проїжджу частину впало дерево. На місці події патрульні регулювали дорожній рух, поки рятувальники прибирали перешкоду з дороги.

Також патрульні в областях, де панує негода, надають допомогу водіям, які потрапили у складні ситуації — застрягли на дорозі у заметах чи через ожеледицю не могли здійснювати рух.

На сьогодні проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

Водії, дотримуйтеся ПДР на зимовій дорозі. Узимку туман, мряка, сніг та ожеледиця ускладнюють дорожній рух. У цей період керування автомобілем вимагає більшої зосередженості та вміння діяти у непередбачених ситуаціях. Необхідно обирати безпечну швидкість руху, збільшувати дистанцію з транспортом, що рухається попереду та не здійснювати небезпечних маневрів.

Нагадуємо пішоходам: під час переходу проїзної частини та на тротуарах, зважайте на складні погодні умови, оминайте лід. Будьте уважні та обережні!